¿Qué quieres aprender?

Fotònica.

Fotònica.

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya. BARCELONATECH

Máster presencial

Barcelona


3.066
IVA inc.

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals en el camp de la recerca en fotònica o a l'àrea de gestió i coordinació de projectes d'innovació per a centres tecnològics i empreses. Ampliaràs els teus coneixements referents al món dels fotons, l'òptica i el làser, et formaràs en propagació òptica i coneixeràs com és el treball en el laboratori fotònic. El Màster et prepararà també per desenvolupar projectes de recerca en l'aplicació de les ciències fotòniques en l'entorn empresarial i en centres tecnològics. Et formaràs també en el vessant del negoci d'aquesta ciència i en el registre de patents. Podràs exercir tasques de consultoria, recerca i treballar com a tècnic especialista.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a titulats i professionals interessats en la recerca fotònica. La formació té un any de durada i es realitza de manera presencial, podràs escollir la realització del Màster a temps complet o parcial. Hauràs de tenir un nivell excel•lent d'anglès ja que les classes s'impartiran íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Titulació de grau universitari europeu o equivalent (arquitectura, enginyeria..., etc.) homologat si s'ha obtingut en una universitat no pertanyent a l'Espai Educatiu Europeu. Anglès avançat per poder seguir el màster.

Temario completo de este curso

La informació completa es troba a www.photonicsbcn.eu. Es pot veure també, adjunta a aquesta informació, un document amb les assignatures del màster.

Temari:

Les assignatures obligatòries són les següents:
  • Introduction to photonics. Optics and lasers (5 ECTS)
  • Beam propagation and fourier optics (5 ECTS)
  • Photonics laboratory (5 ECTS)
  • Business and patents in photonics (5 ECTS) Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya.
Ver más