¿Qué quieres aprender?

EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

Universitat de Girona. Masters Erasmus Mundus

Máster presencial

Girona


5.334
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Girona
Septiembre 2017

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'analitzar l'estat del Turisme i el seu desenvolupament amb la finalitat de dissenyar estratègies per fomentar la sostenibilitat i crear productes turístics competitius. Et formaràs en economia de l'oci, en gestió de projectes, economia i direcció mediambiental en el turisme i en estratègies d'innovació. Aprendràs a dissenyar polítiques turístiques respectuoses amb el medi i el desenvolupament urbà i rural, et formaràs en gestió de clients en turisme i en comunicació estratègica. Estaràs capacitat per gestionar polítiques turístiques en institucions, organismes oficials i dissenyar productes turístics sostenibles.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a titulats i professionals del sector turístic que vulguin adquirir competències per a la gestió estratègica d'empreses turístiques. La formació té una durada de dos anys i es realitza de manera presencial en les 3 universitats europees participants. L'alumne haurà d'acreditar un nivell excel•lent d'anglès ja que el màster s'imparteix íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Principal criteri de selecció: estudiants que hagin obtingut el títol de grau o Master (=180 ECTS crèdits i més) en: turisme, economia, administració de negocis, geografia o d’altres camps relacionats amb les ciències socials i les humanitats. Excel•lència en l’obtenció de carreres universitàries (la mitjana ha de ser d’A o B com a mínim en un 70%). Nivell d’anglès competent aprovat per TOEFL (no s’acceptaran Test Oficials/Institucionals) com a mínim amb 230 punts (en ordinador), 575 punts (en paper), 88 punts (en examen via internet), IELTS (acadèmica) 6.5 o CAE nivell mínim C.

Temario completo de este curso

Primer termini: Conceptualització
Conceptualització avançada i comunicació de la sostenibilitat, innovació i competitivitat en la gestió i desenvolupament turístic.
Turisme sostenible
Desenvolupament
Comunicació estratègica
Economia de l’oci i el turisme
Gestió de projectes
Segon termini: Disseny de polítiques turístiques
Formulació i disseny d’estratègies sostenibles i competitives per al desenvolupament i gestió del turisme.
Política turística
Turisme i la Unió Europea
Economia medi ambiental en el turisme
Direcció medi ambiental en el turisme
Mètodes d’investigació en turisme
Tercer termini: Implementació
Implementació d’estratègies competitives i sostenibles en les destinaciones turístiques. Desenvolupament i gestió de producte.
Col·laboració i gestió de contactes en la direcció de turisme.
Desenvolupament i gestió del turisme local
Turisme cultural en destins urbans
Gestió de clients en turisme
Innovació en turisme i la nova gestió de producte
Acords contractuals en la gestió de productes i destinacions turístiques
Quart termini
Tesis del Màster

Ver más