¿Qué quieres aprender?

Analítica Web i Pla de Marketing

Analítica Web i Pla de Marketing

PIMEC Formació

Curso subvencionado online


Gratis

La teva empresa encara no la pots trobar a Internet? Vols millorar la teva presència a Internet? Et donem totes les eines per digitalitzar el teu negoci i que no perdis oportunitats de negoci. Aprendrem a mesurar i analitzar les teves accions en xarxes socials, SEO, SEM, e-mail marketing, a crear un Pla de Marketing on saber marcar uns objectius i una planificació per assolir-los, i a com tenir una presència exitosa a la web.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Objectius Generals: - Aprendre a mesurar resultats de Màrqueting Digital: accions en xarxes socials, SEO, SEM, mail Màrqueting. - Aprendre a fixar i aconseguir objectius SMART en Màrqueting Digital. - Entendre el valor de les KPI i la seva aplicació en projectes Digitals. Objectius Específics: - Conèixer i saber aplicar les eines d'analítica web. - Entendre la importància de les mètriques per a l'èxit en entorns digitals. - Entendre com funciona un projecte Web i a treure-li partit. - Fixar els objectius d'un projecte Online i portar un seguiment dels mateixos. - Gestionar el nostre blog, web, anuncis i xarxes socials de manera més eficient. - Aprendre a analitzar i buscar casos d'èxit Online, analitzar altres projectes online i el seu posterior impacte. - Aprendre a crear i aplicar un Pla de Màrqueting Digital mitjançant tècniques d'Analítica Web.

Temario completo de este curso

1. Fixar els objectius d'un projecte Online: Acquisition, engagement, conversion, loyalty
2. Sense analítica estem Cecs
3. El mètode Lean: Fail fast, fail cheap
4. El Pla de Màrqueting Digital
4.1. Auditoria
4.2. Estudi de la competència
4.3. Anàlisi DAFO
4.4. Anàlisi de l'Audiència
4.5. Fixar Objectius: SMART goals i KPI
4.6. Tècniques de Màrqueting Digital a curt, mitjà i llarg termini
4.7. Fixar un calendari d'implementació
4.8. Fixar un pressupost
4.9. Avaluar el Pla de Màrqueting Digital
5. Analítica Web aplicada a Xarxes Socials
6. Analítica Web aplicada a Botigues Virtuals
7. Analítica Web aplicada a projectes SEO
8. Eines per a analitzar: connectar Wordpress amb Google Analytics i Webmasters, connectar Wordpress amb MailChimp / Hootsuite / Facebook Insights / Twitter Analytics / Instagram Analytics / LinkedIn

Ver más