¿Qué quieres aprender?

DMKM - Màster Erasmus Mundus en Mineria de Dades i Gestió ...

DMKM - Màster Erasmus Mundus en Mineria de Dades i Gestió del Coneixement

Universitat Politècnica de Catalunya.

Máster presencial

Barcelona


8.000
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'aplicar els coneixements informàtics i estadístics en el tractament de la informació, i que adquireixin la capacitat de gestionar grans bases de dades. Adquiriràs una formació comuna i general durant el primer semestre d'estudi, posteriorment podràs especialitzar-te en ciència electrònica, mineria de dades i aplicació en ciència social, en modelització estadística i mineria de dades relacional o en xarxa semàntica. Podràs desenvolupar tasques de recerca o treballar com a analista de dades i en extracció de coneixements per millorar la presa de decisions.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a titulats i professionals provinents d'àmbits com les enginyeries. La formació es cursarà al llarg de dos anys i de manera presencial, en almenys dues de les universitats participants del Màster Erasmus Mundus. És necessari aportar un nivell alt d'anglès ja que les classes s'impartiran íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Títol de grau (un mínim de 3 anys d’estudis universitaris, equivalent a 180 crèdits ECTS) en el camp de la Ciència de la Computació, Matemàtica o Estadística. Anglès equivalent a 550 TOEFL.

Temario completo de este curso

Assignatures comunes: consten de 10 assignatures: 6 en el primer semestre, 2 en el segon i 2 en el tercer. La seva finalitat és dotar els alumnes d’experiència teòrica i metodològica per a les especialitats. Es garanteix que totes les assignatures comunes s’ubiquin en diferents universitats associades a través de vídeo-conferències. Es poden impartir per un sol professor o per un grup de professors. Els professors estaran disponibles per a tots els alumnes amb independència del país on visquin. En aquest sentit, tots els estudiants compartiran una mateixa experiència (mateix contingut pedagògic, mateixos professors i mateix llenguatge en un espai virtual). A més, per a cada curs s’impartiran 15 hores de tutoria local a cada universitat.

Assignatures d’Especialitat: Els Semestres 2 i 3 es dedicaran a l’adquisició de 2 especialitats per part dels alumnes, impartides pels socis d’acord amb la mobilitat que es detalla més avall. Cada soci atorga una capacitació específica relacionada amb la seva pròpia especialització, seguint l’objectiu global del programa. Per evitar assignatures duplicades, a cada semestre s’ofereixen un total de 6 especialitzacions que inclouen quatre assignatures cadascuna que no s’imparteixen per vídeo-conferència.

El Segon Semestre està associat a les següents especialitats:

1. Ciència Electrònica – Universitat de París 6 (UPMC, França)

2. Mineria de Dades i Modelatge de sistemes complexos, aplicació en ciència social - Universitat de Lyon 2 (ULY2, França)

3. Coneixement i Presa de Decisions - Polytech Nantes (EPUN, França)

El Tercer Semestre està associat a les següents especialitats:

1. Modelització Estadística i Mineria de Dades - Universitat Politècnica de Cataluña (UPC, España)

2. Mineria de Dades Relacional - Universitat de Piedmont (UPO, Itàlia)

3. Xarxa Semàntica - Universitat de Bucarest (UPB, Romania)

En resum:

  • Totes les assignatures comunes es transmetran por vídeo-conferència
  • Totes les assignatures s’impartiran en anglès
  • Tots els materials d’estudi estaran en anglès
  • Totes les classes comunes es gravaran i estaran disponibles perquè els estudiants les puguin descarregar
Aquest curs consisteix de 40 hores més 15 hores de tutories individuals i de recolzament col·lectiu a nivell local. Aquesta ajuda serà d’acompanyament pedagògic o científic.
Ver más