¿Qué quieres aprender?

AMASE - Màster Erasmus Mundus en ciència i enginyeria de materials ...

AMASE - Màster Erasmus Mundus en ciència i enginyeria de materials avançats

Universitat Politècnica de Catalunya.

Máster presencial

Barcelona


6.000
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té com a objectiu formar professionals capaços de dissenyar i desenvolupar nous materials destinats als sectors industrials i amb habilitats per a l'anàlisi de la qualitat dels materials i els processos. El pla formatiu et permetrà aprendre a analitzar les estructures i propietats dels diferents materials, aprendràs a realitzar assajos amb cadascun d'ells i coneixeràs les tècniques en enginyeria i processament dels mateixos. Podràs especialitzar-te en bio i nanomateriales i en les seves aplicacions pràctiques, en polímetres, en tecnologies de producció o en materials metàl•lics avançats.

A quién va dirigido

Aquesta formació de Màster està dirigida a professionals amb experiència en el sector i titulacions afins com les enginyeries, les matemàtiques o en diferents carreres científiques. Serà necessari aportar un nivell excel•lent d'anglès ja que part del Màster s'impartirà en aquest idioma. La formació es durà a terme de manera presencial i en les diferents universitats participants.

Requisitos

L’admissió requereix un títol de grau en Ciència o similar amb una formació minuciosa en matemàtica, física, química, física-química i un coneixement bàsic sobre les estructures i el comportament de materials. Universitat d’Ingrés: coneixement suficient del llenguatge amb què s’imparteixin les classes a la universitat en qüestió (com a mínim de nivell B2). Segona Universitat: cada universitat té els seus requisits en quant a l’idioma. Les classes s’impartiran amb els següents idiomes: UdS – alemanya, LTU – anglès, UPC – espanyol, i UL – francès.

Temario completo de este curso

Primer Semestre: Fase d’Adaptació

1. Estructura i Propietats: Microestructura, Nano-estructura, Materials físics, Estructures de Cristall, Estructural, Propietats Mecàniques i Funcionals

2. Descripció de Materials: Difracció, Microscòpia, Espectroscòpia, Assaig de Materials, Escala Micro/Nano/Atòmica

3. Enginyeria i Processament de Materials: Selecció de Materials, Tècniques de Deposició, Materials per a aplicacions especials, Enginyeria Química, Tecnologies de Processament

Classes d’Especialització

1. Materials Metàl·lics Avançats: Disseny, descripció i processament

2. Polímers i Compostos: Modelatge, processament i propietats a mida

3. Enginyeria de Materials i Tecnologies de Producció

4. Bio/Nano-materials (incloent aplicacions especials)

Ver más