¿Qué quieres aprender?

MOS: Microsoft Excel (nivell I i II)

MOS: Microsoft Excel (nivell I i II)

CEMFORMACIO

Curso subvencionado presencial

Rubí (Barcelona)


Gratis

Duración : 10 Semanas

Cemformacio és una entitat reconeguda per efectuar els exàmens Microsoft Office Specialist. Aquests són una certificació emesa per Microsoft amb validesa internacional. Aquestes proves estan disponibles per a diverses aplicacions de Office.

Per efectuar l’examen oficial que el nostre centre de formació us brinda, cal comptar amb coneixement i habilitats relativament avançades sobre l’aplicació Microsoft Office Excel, per això caldrà cursar aquesta acció formativa.

Volem facilitar-te tot allò necessari perquè si ho desitges, a part dels coneixements i habilitats que hagis adquirit puguis aconseguir l’acreditació oficial de Microsoft sense cap tipus de cost.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Rubí
Enero 2021

Objetivos

-Adquirir coneixements de l'entorn Access i la capacitat de completar tasques de forma independent. -Conèixer i demostrar l'aplicació correcta de les funcions principals d'access 2013 i en concret: Dissenyar i crear bases de dades relacionades, aplicar criteris en les consultes de bases de dades, introduir dades en les diferents taules, crear etiquetes, crear informes sobre les dades, dissenyar formularis i informes funcionals. -Adquirir coneixements avançats de l'entorn Excel. -Conèixer i demostrar l'aplicació correcta de funcionalitats avançades d'Excel.

Requisitos

Persones amb coneixements de Word i d'Excel

Temario completo de este curso

1. Creació i administració fulles de càlcul i llibres
2. Creació de cel·les i intervals
3. Creació de taules
4. Aplicació de fórmules i funcions
5. Creació de gràfics i objectes
1. Repàs de funcions principals de Microsoft Excel
2. Creació de cel·les i intervals
3. Creació de taules
4. Aplicació de fórmules i funcions
5. Creació de gràfics i objectes
Ver más