¿Qué quieres aprender?

CP Inserció laboral de persones amb discapacitat

CP Inserció laboral de persones amb discapacitat

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para desempleados presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 5 Meses

Intervenir en l'entorn personal i sociolaboral aplicant la Metodologia d'Ocupació amb Suport per facilitar l'accés i manteniment del lloc de treball de les persones amb discapacitat, realitzant l'entrenament de les habilitats sociolaborals necessàries per a la inserció, mantenint contactes

amb l'entorn i col·laborant en l'anàlisi de llocs de treball, així com realitzant la gestió d'informació sobre recursos formatius i sociolaborals existents d'acord amb les directrius establertes

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

A quién va dirigido

El participant en aquesta acció formativa desenvolupa la seva activitat professional en l'àmbit públic i privat, a l'àrea de serveis socials i/o comunitaris i d'ocupació dirigits a persones amb discapacitat , en organismes i institucions de l'àmbit públic, organitzacions sense ànim de lucre i en empreses privades, fonamentalment de caràcter local outonòmic; regidories d'ocupació, de serveis socials, regidories de benestar social, d'educació, agències de desenvolupament local i comarcal, instituts i fundacions encarregats de la gestió de serveis socials, que tinguin com a objecte el desenvolupament de programes d'intervenció social, inserció ocupacional o sociolaboral i d'igualtat d'oportunitats. S'integra en equips interdisciplinaris d'atenció social, al costat de professionals de nivell superior. Se situa en el sector serveis, subsector de serveis a la comunitat, en diferents centres o equipaments que prestin serveis d'inserció laboral i atenció personal, desenvolupant funcions d'acompanyament en l'accés a l'ocupació, recolzo en el manteniment del lloc de treball i seguiment de la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Requisitos

Estar en possessió del Títol de Batxiller. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o mòduls formatius i/o del certificat de professionalitat al que desitja accedir. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior o ben haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.

Temario completo de este curso

MF1034_3 Gestió de recursos laborals, formatius i anàlisis de llocs de treball per a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. (90 hores)
MF1035_3 Entrenament en habilitats sociolaborals de persones amb discapacitat. (130 hores)
UF0799 Desenvolupament d'habilitats personals i socials de les persones amb discapacitat (60 hores)
UF0800: Habilitats de comunicació i promoció de conductes adaptades de la persona amb discapacitat (40 hores)
UF0801: Entrenament d'habilitats laborals (30 hores)
MF1036_3: Metodologia d'Ocupació amb Recolzo en la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. (90 hores)
MF1037_3 Seguiment del procésd'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. (40hores)
MP0164 Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'Inserció laboral de persones amb discapacitat (120 hores)
Ver más