Formación Laboris

Curso subvencionado para trabajadores de Habilidades de comunicación

TADEL FORMACIÓ
TADEL FORMACIÓ

Curso subvencionado Presencial en Barcelona (Barcelona)

Precio: Gratuito para trabajadores
Duración: 1 meses

Resumen del curso subvencionado

Objectius generals: - Adquirir l'habilitat i conèixer els sistemes subjectius de comunicació. - Entendre el missatge per tots els mitjans de comunicació. - Transmetre el missatge de forma correcta i aconseguint la màxima comprensió del receptor. - Identificar i manegar la comunicació verbal i no verbal. - Comunicar de manera congruent el missatge i identificar les incongruències.

Objetivos: Objectius específics: - Conscienciar sobre els avantatges de la cooperació en el treball, no únicament a l’organització sinó per a l’èxit personal. - Desenvolupar l’autoconeixement i l’autocontrol com capacitats claus per a treballar amb confort, amb una autoestima enfortida i amb el recolzament de unes relacions socials inevitables. - Millorar les habilitats de comunicació que permeten ser més productius, evitar errades o malentesos i establir relacions més sòlides, transparents i sanes.

Temario completo de este curso

1. El procés de comunicació1.1 La comunicació interpersonal1.2 Tipus de comunicacions1.3 La comunicació eficaç2. Anàlisi de la comunicació2.1 Comunicació estratègica2.2 Canals i informació2.3 Adaptació de missatges3. Psicologia de l'interlocutor3.1 Claus de l’empatia3.2 Llenguatge positiu3.3 Raó i emoció3.4 Les emocions bàsiques4. Com corregir actuacions errònies i com reconèixer la feina ben feta4.1 L’actitud assertiva4.2 Neutralitzar comportaments agressius4.3 Formular opinions i crítiques correctament4.4 Prevenció de conflictes5. Dificultats davant el oient5.1 Barreres de la comunicació5.2 Aconseguir l'atenció5.3 L’expressió oral i escrita5.4 Altres dificultats en la comunicación.6. Escolta activa6.1 El funcionament de l’escolta6.2 Temps lliure mental6.3 Desenvolupar l’habilitat d'escoltar.7. Comunicació no verbal.
 
ver temario completo
 
  

Más cursos relacionados de Administración y dirección de empresas

Laboris en tu móvil | Recomiéndanos | Favoritos | Ayuda | Acerca de Laboris.net | Condiciones de uso | Política de privacidad | Ofertas de empleo | Política de cookies

SCM Spain Laboris.net cumple con la ley orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de protección de datos de carácter personal
© 2017 Schibsted Classified Media Spain S.L.