¿Qué quieres aprender?

Disseny de moda amb Photoshop i Illustrator

Disseny de moda amb Photoshop i Illustrator

Grupo Aspasia

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Valladolid


Gratis

Duración : 2 Meses

Les tendències actuals cap a la informatització dels processos de treball i les noves eines informàtiques obren un món de possibilitats per als professionals del disseny a través de l’adquisició de noves competències digitals en aquest àmbit, fent imprescindible el coneixement de les noves eines digitals.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Valladolid

Objetivos

Conèixer amb profunditat els elements i els mitjans per crear productes tèxtils d’indumentària d’acord amb les tendències del mercat. - Aprendre a utilitzar les eines informàtiques més freqüents en el disseny de la moda.

Temario completo de este curso

1. Navegació i gestió avançades2. Filtrar capes3. Carregar arxius en pila4. Guardar a segon pla i atorrecuparar arxius5. Seleccions i màscares avançades i canals6. Sleccionar per gamma de colors, tons de pell i detectar cares, màscares avançades, màscara ràpida i panell de màscares7. Perfeccionar bord de seleccions i màscares8. Treballar amb canals9. Transformacions avançades10. Escala segons el contingut11. Deformacio de posició lliure12. Alinear i fusionar13. Tipus d’alineat i fusionat automàtics14. Barrejar imatges d’escena comuna
Ver más