¿Qué quieres aprender?

CP Dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil

CP Dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 3 Meses

El Dinamitzador d’activitats de lleure te com a tasques organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps de lleure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

A quién va dirigido

Es considerarà prioritària la participació en les accions formatives de treballadors en actiu . El participant d’aquest curs desenvolupa la seva activitat professional en l'àmbit públic i privat, a les àrees d'organització, animació i dinamització de les activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil. Les àrees d'activitats són: activitats socioeducatives de lleure, activitats de lleure en serveis educatius dins i fora del marc escolar. Treballarà en el sector del lleure educatiu infantil i juvenil, desenvolupant-se en diferents centres o equipaments, tals com: centres cívics, centres infantils, centres culturals, clubs, centres de lleure i associacions/agrupacions de lleure educatiu, cases de joventut, colònies urbanes, ludoteques, albergs, terrenys d'acampada i campaments, cases de colònies, granges-escola, aules i escoles de natura, espais de lleure educatiu en entorns comercials, centres escolars, transports infantils i juvenils, associacions, camps de treball, intercanvis juvenils, entre d’altres.

Requisitos

Estar en possessió del Títol d’ESO o equivalent a efectes acadèmics. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul i/o mòduls formatius del certificat de professionalitat al que desitja accedir. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional . Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior, o bé haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25

Temario completo de este curso

MF1866_2: Activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. (60 hores)
MF1867_2: Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil. (30 hores)
MF1868_2: Tècniques i recursos d'animació en activitats de lleure. (60 hores)
MP0270: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de Dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil (160 hores).

Ver más