¿Qué quieres aprender?

CP Dinamització Comunitària

CP Dinamització Comunitària

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para desempleados presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 7 Meses

Programar, organitzar, dinamitzar i avaluar actuacions d’intervenció social encaminats al desenvolupament de la participació ciutadana i a l’articulació de processos comunitaris.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

A quién va dirigido

Es considerarà prioritària la participació en les accions formatives de les persones treballadores en actiu . Realitza la seva activitat professional en l’àmbit públic i privat, en diferents centres, equipaments que prestin serveis de caràcter comunitari desenvolupant funcions de programació, organització, dinamització i realització de projectes de participació ciutadana i comunitaris: Centres de serveis socials, Centres comunitaris, Associacions o Serveis municipals. Se situa en el sector de prestació de serveis socials orientada a les i els agents que constitueixen la comunitat per a l’articulació de processos comunitaris en estructures o organitzacions públiques, privades o d’iniciativa social que contemplin la realització de programes i projectes d’intervenció comunitària i/o participació ciutadana, al costat de professionals de nivell superior.

Requisitos

a) Estar en possessió del Títol de Batxiller o equivalent a efectes acadèmics. b) Estar en possessió d'un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul i/o mòduls formatius del certificat de professionalitat al que desitja accedir. c) Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional . d) Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior, o bé haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. i) Tenir superada la prova d'accés a la universitat

Temario completo de este curso

MF1020_3: Agents del procés comunitari (90 hores)
MF1021_3: Participació ciutadana (90 hores)
MF1022_3: Metodologia de la dinamització comunitària (90 hores)
MF1023_3: Foment i suport associatiu (50 hores)
MF1024_3: Tècniques i instruments d’informació i difusió en la dinamització comunitària (60 hores)

MF1025_3: Gestió de conflictes entre agents comunitaris (60 hores)

MF1026_3: Impuls de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes
MP0142: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de Dinamització Comunitària (80 hores).

Ver más