¿Qué quieres aprender?

CP Atenció a l'alumnat amb necessitats educatives especials

CP Atenció a l'alumnat amb necessitats educatives especials

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para desempleados presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 7 Meses

Acompanyar a l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE) tant en els desplaçaments, com en la realització de les

activitats relacionades amb els programes d'autonomia personal i higiene i d'ensenyament-aprenentatge, durant el període escolar, utilitzant metodologia, tècniques i recursos, sota la supervisió de l'equip interdisciplinari del centre educatiu, per satisfer les necessitats bàsiques de neteja, alimentació i descans de l'alumnat amb NEE, procurant la

seva autonomia i garantint la seguretat del mateix, complint amb la normativa aplicable en els centres educatius.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

A quién va dirigido

Desenvolupa la seva activitat professional en centres educatius, en l'àmbit públic, privat i concertat, tals com: centres ordinaris d'educació infantil (zero a sis anys) i educació primària, centres d'educació especial, instituts d'educació secundària (IES), instituts de formació professional i centres amb programes d'inserció professional. S'ubica al sector educatiu, en l'educació formal de l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE)

Requisitos

Estar en possessió del Títol de Batxiller. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o mòduls formatius i/o del certificat de professionalitat al que desitja accedir. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior o ben haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.

Temario completo de este curso

MF1426_3 Aplicació tècnica de mobilitat, orientació i deambulació en els desplaçaments interns pel centre educatiu de l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE).
MF1427_3 Participació en els programes d'ensenyament-aprenentatge a l'aula de referència de l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE).
MF1428_3 Autonomia i higiene personal a la neteja de l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE).
MF1429_3 Atenció i vigilància en l'activitat de l'esbarjo de l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE).
MF1430_3 Hàbits i autonomia en l'alimentació de alumnat amb necessitats educatives especials (NEE), al menjador escolar.
MP0503 Mòdul de pràctiques professionals no laborals d’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials en centres educatius
Ver más