¿Qué quieres aprender?

Atenció a la diversitat:TDA

Atenció a la diversitat:TDA

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 2 Semanas

El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb / sense Hiperactivitat (TDAH) és el trastorn neurobiològic més freqüent a la infància. S'estima que està present en el 5% de la població infanto-juvenil, que equival a un o dos nens per aula.

La convivència amb un nen o un adolescent amb TDAH no és fàcil, ja sigui a casa o a l'escola. Sovint aquest trastorn ocasiona seriosos problemes en el desenvolupament de la persona, entre ells la disminució del rendiment acadèmic, dificultats respecte l'adaptació social i, com a resultat, seriosos problemes emocionals.

Cal poder conèixer les característiques del TDAH per poder desenvolupar adequada i eficaçment la tasca de re-educador, millorar el rendiment acadèmic, així com el comportament.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Junio 2018

Objetivos

En aquest curs aprofundiràs en el coneixement del trastorn TDA per tal de saber-lo identificar i tractar-lo, aprendre a orientar els familiars i conèixer la varietat de recursos i tècniques per al seu tractament.

A quién va dirigido

Aquesta formació està adreçada prioritariament a persones treballadores en actiu.

Requisitos

Una vegada realitzada la preinscripció cal enviar la següent documentació i informació per tal de formalitzar-la: - Fotocòpia del NIE/NIF - Indicar si sou treballadors en actiu. En cas afirmatiu, detallar el nom de l'empresa - Fotocòpia de la capçalera de la nòmina És important posar a l’assumpte del correu electrònic el CODI + NOM DEL CURS i el vostre NOM I COGNOMS. Un cop rebuda la documentació requerida, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar la inscripció al curs.

Temario completo de este curso

1. Definició del trastorn i tipologies. 1.1. El trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat: incidència, causes i símptomes. 1.2. Tipologies de TDAH. 1.3. Tipus amb predomini del dèficit d'atenció. 1.4. Tipus amb predomini de la impulsivitat-hiperactivitat. 1.5. Tipus combinat, on predominen tant símptomes de desatenció com d’impulsivitat-hiperactivitat. 2. Història clínica. 2.1. Dades personals, antecedents embaràs, salut als primers 12 mesos, història del desenvolupament, història mèdica, antecedents familiars, factors de risc, funcionament social, funcionament escolar. 2.2. Model de fitxa d’història clínica 3. Possibles causes, prevalença i pronòstic. 3.1. Causes: factors genètics, factors ambientals, factors psicosocials 3.2. Prevalença estadística. 3.3. Hi ha un sobre diagnòstic de TDAH? 3.4. Evolució del nen amb de TDAH
Ver más