¿Qué quieres aprender?

Administració de bases de dades MySQL

Administració de bases de dades MySQL

PUE

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 2 Meses

Aquest curs pretén instaurar les bases per tal que l’alumne pugui exercir les tasques relatives a seguretat, xarxes, servidor d'aplicacions i ajust de rendiment de consultes.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Objetivos

El present curs prepara els assistents amb els coneixements i habilitats necessàries per poder instal·lar, configurar i administrar MySQL Server de manera professional, configurar replicació i seguretat, realitzar còpies de seguretat de bases de dades i tunning de rendiment i configurar paràmetres de seguretat en bases de dades MySQL. Al llarg de la formació els assistents rebran els coneixements necessaris per instal·lar una base de dades MySQL, crear i executar estratègies de còpia de seguretat, particionar la base de dades, gestionar els seus usuaris, crear procediments emmagatzemats, Triggers, vistes, establir limitacions en recursos, controls de accés, etc. Addicionalment es prepararà als alumnes per disposar dels coneixements necessaris per a la configuració i administració d'Alta Disponibilitat en infraestructures de bases de dades MySQL.

A quién va dirigido

Professionals TIC que vulguin adquirir coneixements i habilitats en l’administració de bases de dades MySQL. . Per a un correcte aprofitament del curs es recomana que els assistents disposin d'experiència mínima en el maneig de base de dades relacionals.

Requisitos

Un cop t’hagis preinscrit al curs, hauràs de fer la corresponent prova de selecció, que té com objectiu seleccionar aquelles persones candidates que puguin aprofitar més el curs, en base als seus coneixements previs i experiència professional. El dia de la prova de selecció, hauràs de portar la següent documentació: Currículum Vitae actualitzat. Fotocòpia del DNI. Fotocòpia de la capçalera de la darrera nòmina, en cas d’estar treballant. Fotocòpia de la demanda d’ocupació (DARDO), en cas d’estar desocupat.

Temario completo de este curso

1. MySQL for Beginners
Introducció a MySQLMySQL Server i ClientFonaments de Bases de DadesDisseny de Bases de DadesTipus de Taules de DadesCreació de Taules i Bases de DadesConsultes bàsiquesManteniment de Taules i Bases de DadesManipulació de Dades de TaulesFuncionsExportació i Importació de DadesJoin de TaulesSubconsultes a TaulesEines d'Interfície gràfica d'usuari MySQLInformació addicionalConclusió
2. MySQL for Database Administrator
Introducció a MySQLArquitectura de MySQLAdministració del SistemaConfiguració del ServidorClients i Eines de MySQLTipus de DadesObtenció de MetadadesTransaccions i bloqueigMotors d'emmagatzematgeFer particionsGestió d'usuarisSeguretatManteniment de taulesExportació i importació de dadesProgramació Inside MySQLCòpia de seguretat i recuperacióReplicacióIntroducció a tunning de rendimentConclusió
Ver más