Formación Laboris

Curso subvencionado para desempleados de Vetllador/a: suport a la inclusió escolar

En estos momentos el centro Fundación Pere Tarrés no tiene la matrícula abierta para este curso.

Fundación Pere Tarrés
Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado Distancia

Precio: Gratuito para desempleados
Duración: 2 meses

Resumen del curso subvencionado

L’escola inclusiva és el marc actual de referència pel que fa a l’àmbit educatiu dels infants amb necessitats educatives especials. D’aquí se’n deriva la necessitat de professionals formats específicament per donar suport a la inclusió d’aquests infants a l’aula ordinària. En aquest sentit, aquest curs facilita coneixements, eines i recursos per exercir la tasca de vetllador/a.

Objetivos: En aquest curs adquiriràs els coneixements bàsics necessaris per a donar resposta educativa d’una manera efectiva i eficient als infants i joves amb necessitats educatives especials, afavorint els processos d’inclusió socioeducativa d’aquests infants i joves, coneixent les eines i els recursos per a la intervenció dels invents i joves que tenen necessitats educatives especials i desenvolupant les actituds i habilitats personals en la tasca del vetllador/a.

Requisitos: Una vegada realitzada la preinscripció cal enviar la següent documentació i informació per tal de formalitzar-la: - Fotocòpia del NIE/NIF - Indicar si sou treballadors en actiu. En cas afirmatiu, detallar el nom de l'empresa - Fotocòpia de la capçalera de la nòmina És important posar a l’assumpte del correu electrònic el CODI + NOM DEL CURS i el vostre NOM I COGNOMS. Un cop rebuda la documentació requerida, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar la inscripció al curs.

A quién va dirigido: La formació va dirigida a totes aquelles persones, principalment treballadores en actiu, que treballen amb persones amb discapacitat; educadors/es, treballadors/es socials, infermers, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, psicòlegs/ques,, que desitgin adquirir competències com a vetllador/a..

Temario completo de este curso

1. Paper i funcions del vetllador/a
2. Relació amb l’escola i les famílies
3. Classificació de les diferents diversitats funcionals.
4. Discapacitats sensorials
5. Discapacitats físiques
6. Discapacitats psíquiques
7. Trastorns de conducta Eines i recursos per a la inclusió
8. Control postural i tècniques de prevenció d’accidents
 
ver temario completo
 
  

Más cursos relacionados de Educación y formación

Laboris en tu móvil | Recomiéndanos | Favoritos | Ayuda | Acerca de Laboris.net | Condiciones de uso | Política de privacidad | Ofertas de empleo | Política de cookies

SCM Spain © 2019 EMAGISTER Servicios de formación, S.L.