¿Qué quieres aprender?

Auxiliars administratius de la Generalitat de Catalunya

Auxiliars administratius de la Generalitat de Catalunya

estudiaroposicions.cat

Oposición online


65 /mes
IVA exento

Duración : 7 Meses

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

El curs té per objectiu oferir-te les eines necessàries per aprovar les diferents proves de les oposicions d'auxiliars administratius de la Generalitat

A quién va dirigido

El curs de preparació d'oposicions del cos d'auxiliars administratius de la Generalitat de Catalunya on line està adreçat a personal interí, funcionari o qualsevol persona que vulgui preparar-se per obtenir una plaça d'auxiliar administratiu de la Generalitat.

Requisitos

Els que es determinin a la convocatòria. Tenir accés a un dispositiu electrònic amb connexió a internet Títol de graduat en educació secundària obligatòria, graduat escolar, FP de primer grau o cicle formatiu de grau mitjà.

Temario completo de este curso

Ja que Funció Pública ha anunciat que canviarà el temari actual del cos d’auxiliars administratius, i que ja ha publicat el nou temari del cos administratiu, considerem més adient utilitzar el nou temari del cos administratiu, sens perjudici de què quan es publiqui el nou temari d’auxiliars administratius l’adaptarem a la major brevetat que ens sigui possible i sense cap cost pel nostre alumnat, tenint en compte que el nou temari d’auxiliars serà molt similar al publicat pel cos d’administratius.
Temes: 35
Durada del curs: 9 mesos
Accés a la plataforma: 9 mesos del curs + 2 mesos sense supo
Ver más