¿Qué quieres aprender?

CCNP ROUTE - Implementing IP Routing

CCNP ROUTE - Implementing IP Routing

PUE

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

El curs CCNP Route forma part de la sèrie de tres cursos (CCNP ROUTE, CCNP SWITCH i CCNP TSHOOT) dirigits a l'obtenció de la certificació Cisco Certified Network Professional (CCNP), la qual valida les competències necessàries per a planejar, implementar, verificar i resoldre problemes en una xarxa empresarial gran i petita, així com treballar en col·laboració amb especialistes en solucions avançades de seguretat, veu, vídeo i wireless.

Aquest curs s'emmarca en el programa Cisco Networking Academy, projecte dissenyat per la multinacional Cisco Systems, amb l'objectiu d'apropar a la comunitat IT una formació i certificació oficial en l'àmbit tecnològic, especialitzant-se en xarxes i Internet.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Objetivos

Un cop finalitzat el curs, l'alumne haurà adquirit els coneixements per: -Descriure els protocols de routing, les diferents opcions de connectivitat remota i el seu impacte en routing i implementació d'RIPng -Configura EIGRP en entorns IPv4 i IPv6 -Configura OSPF en entorns IPv4 i IPv6 -Implementar una redistribució de routers utilitzant mecanismes de filtrat -Implementar control de trajectòria utilitzant polítiques basades en routing i IP SLA -Implementar connectivitat empresarial a Internet -Assegurar routers Cisco d'acord a les millors pràctiques i configurar de l'autenticació per als protocols de routing

A quién va dirigido

La certificació CCNP està orientada a professionals del món del networking que desitgin consolidar-se com experts de xarxes i internet. Aquest curs està dirigit tant a professionals del networking de proveïdor de serveis - ISP - com del networking empresarial. Per a un major aprofitament del curs, es recomana que l'alumne disposi de la certificació CCNA.

Requisitos

Un cop t’hagis preinscrit al curs, hauràs de fer la corresponent prova de selecció, que té com objectiu seleccionar aquelles persones candidates que puguin aprofitar més el curs, en base als seus coneixements previs i experiència professional. El dia de la prova de selecció, hauràs de portar la següent documentació: Currículum Vitae actualitzat. Fotocòpia del DNI. Fotocòpia de la capçalera de la darrera nòmina, en cas d’estar treballant. Fotocòpia de la demanda d’ocupació (DARDO), en cas d’estar desocupat.

Temario completo de este curso

Contenidos:
1. Conceptes bàsics de xarxes i encaminament
2. Implementació de EIGRP
3. Implementació de OSPF
4. Configuració de Redistribució de xarxes
5. Implementació de Path Control
6. Connnectivitat empresarial a Internet
7. IMplementació de seguretat de Routers i protocols d'enrutament.
Ver más