¿Qué quieres aprender?

Aspirant a vigilant de seguretat privada

Aspirant a vigilant de seguretat privada

CEMFORMACIO

Curso subvencionado presencial

Rubí (Barcelona)


Gratis

Duración : 2 Meses

Treballar com a vigilant de seguretat privada és una molt bona opció professional, especialment per aquelles persones que necessiten una professió per afrontar aquest exigent mercat de treball. A diferència d’altres professions, preparar-se com a vigilant de seguretat es relativament ràpid.

És una professió amb una demanda creixement i està orientada al servei de les persones i la seva seguretat.

Per a desenvolupar la professió, cal complir un conjunt de requisits i haver realitzat un curs en un centre homologat com el nostre, després, un cop superat el curs, caldrà efectuar unes proves executades per la policia.

Després d’esdevenir vigilant de seguretat, es poden cursar especialitats, com escorta privat, vigilància amb gossos o instructor de tir. En definitiva, és una professió amb futur i moltes possibilitats d’especialització i promoció.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Rubí
Enero 2021

Objetivos

- Capacitar als aspirants a vigilant de seguretat per a obtenir el diploma acreditatiu amb el qual podran participar en les proves que convoca el ministeri de l'interior segons normativa vigent (Reial Decret 2364/1994 de 9 de desembre pel qual s'aprova el reglament de seguretat privada, l'Ordre INT/318/2011 personal de seguretat privada i la Llei 5/2014 de seguretat privada de 4 d' abril

Requisitos

- Ser major d’edat. - Tenir la Nacionalitat espanyola o d’algun algun país de la Unió Europea. - Posseir la aptitud física i la capacitat psíquica necessàries per a l’exercici de les respectives funcions, sense patir una malaltia que impedeixi l’exercici de les mateixes. - No comptar amb antecedents penals. - No haver estat separat del servei en les forces armades o en les forces i cossos de seguretat.

Temario completo de este curso

1. Ârea Jurídica:
1.1. Dret Constitucional
1.1.1.La Constitució Espanyola. Drets fonamentals relacionats amb la vida, integritat, la llibertat i la seguretat de les persones.
Especial referència al que les lleis i jurisprudència estableixen respecte a escorcolls i registres.
1.2. Dret Penal.
1.2.1.La infracció penal: Definició i breu descripció de ses seves constitutives. Dol i culpa.
1.2.2. Delictes i faltes. Circumstàncies modificadores de la responsabilitat criminal. L'ùs d'instruments de defensa (incloses armes de foc) dintre de la legítima defensa, estat de necessitat, por insuperable, compliment d'un deure o exercici d'un dret, ofici o càrrec.
1.2.3. Les persones criminalment responsables dels delictes i les faltes.
1.2.4. Homicidi i les seves formes. Lesions
1.2.5. Delictes contra el patrimoni i l'ordre socioeconómic: Robatori, furt, danys, recaptació i altres conductes afins.
1.2.6. Delictes de falsedats documentals.
1.2.7. Delictes comesos en ocasió de l'exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantides per la Constitució.
Ver más