¿Qué quieres aprender?

Postgrau en Gestió Creativa Global

Postgrau en Gestió Creativa Global

UIC Barcelona

Postgrado presencial

Barcelona


2.625

Duración : 2 Semestres

El Postgrau en Gestió Creativa Global és una aposta personal i acadèmica per tal de posicionar-te com a referent en l’àmbit empresarial i creatiu actual. És un compendi de coneixement que et servirà per desenvolupar-te com a professional polièdric dins del món de la creativitat.



Es dediquen esforços a entendre l’inici del procés de creació i del disseny com una part indivisible de l’èxit d’un projecte empresarial. Per aquest motiu, s’estudien assignatures com Branding, Storytelling o Design Thinking, entre d’altres.



Els perfils professionals als quals podràs optar després d’estudiar aquest postgrau són molt variats, des de la direcció creativa o de marca, fins a la direcció de projectes d’arquitectura, producte creatiu o disseny, així com en empreses que estiguin vinculades a la innovació empresarial i l’estratègia creativa.



Durant tot el trimestre estaràs assessorat i guiat per professionals tant per la consecució dels teus objectius personals i professionals, com pel que fa a les oportunitats professionals, per treure el màxim rendiment possible als teus estudis de tercer grau.



El Postgrau està estretament vinculat a la ciutat de Barcelona, a les seves empreses i professionals de l’arquitectura i el disseny creatiu. Amb un ampli equip de professors, les classes s’alternen amb seminaris de professionals destacats i visites a empreses de primer nivell.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Septiembre 2021

A quién va dirigido

Titulats universitaris (amb o sense experiència laboral) amb estudis universitaris preferentment en Arquitectura, Enginyeria o en l'àmbit del Disseny Creatiu. Arquitectes, enginyers, dissenyadors de producte, gràfics, creatius i tot professional dedicat a l'àmbit de la indústria, la construcció i el sector immobiliari. Professionals que tinguin interès a millorar les seves funcions directives en matèria de Màrqueting, Vendes, i la Gestió Interna dels recursos dels que disposa una empresa.

Requisitos

A més de complir els requisits legals d’accés, la Comissió d’Admissions valorarà els aspectes següents: Les sol·licituds d’admissió a partir de l’adequació de la formació prèvia. La nota mitjana de l’expedient dels estudis anteriors. La valoració d’altres estudis. Els anys d’experiència professional.

Temario completo de este curso

Mòdul 1

  • De la Idea al Projecte
  • L’Arquitecte / Dissenyador creador de Valor
  • Branding Arquitectural
  • Storytelling
  • Design Thinking
  • Lideratge i Gestió d'equips

Seminaris

  • Mentoring & Business Coaching
  • Sortides Professionals

Projecte IConferències

  • Sector del Disseny i l'Arquitectura

Ver más