¿Qué quieres aprender?

CONTROLADOR DE ACCESOS

CONTROLADOR DE ACCESOS

SegurAir Formación S.L.

Curso presencial

Barcelona


295

Duración : 3 Semanas

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Junio 2018

Objetivos

Formar a profesionales en el ámbito de la Seguridad, e insertar a dicho personal en el sector profesional

A quién va dirigido

A toda persona que quiera entrar en una profesión con una sálida laboral rápida en el sector de la Seguridad Privada.

Requisitos

Ser mayor de edad (18 años), sin necesidad de estudios, tener ciudadanía Española o de otro país de la Unión Europea o tener permiso de residencia y trabajo correspondiente, y, por último, no tener antecedentes penales con la justicia española.

Temario completo de este curso

Tema 1:
Normativa aplicable i les funcions del personal de control d'accés a determinats establiments d'espectacles i activitats recreatives

Tema2:
Principi d’igualtat i prohibició de discriminació d'accés de les persones per motius de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra condició o circumstància social o personal. Regulació del dret d'admissió

Tema 3:
Mesures de seguretat als establiments oberts al públic: plans de seguretat, plans d'autoprotecció, seguretat contra incendis, evacuació, assistència sanitària, farmaciola i infermeria.

Tema 4:
Full se reclamacions: què és, dret del públic, quan s'ha de lliurar, model oficial i manera d'omplir-lo i obligació de disposar-ne.

Tema 5:
Horaris de tancament, i les ordres vigents del departament competent en matèriad'espectacles públics i activitats recreatives.

Tema 6:
Persones menors i el seu accés als establiments oberts al públic, als espectacles i a les activitats recreatives. Prohibició de venda i subministrament de tabac i alcohol a les persones menors d'edat. Les discoteques de joventut.

Tema 7:
Prohibició d'armes i d'objectes potencialment perillosos als locals oberts al públic.

Mòdul pràctic:

-Primers auxilis

-Psicologia

-Autocontrol

-Defensa personal

Ver más