¿Qué quieres aprender?

Aplicador i Manipulador de productes fitosanitaris. Nivell Qualificat

Aplicador i Manipulador de productes fitosanitaris. Nivell Qualificat

AESFORM - l'Escola CENTRE DE FORMACIÓ

Curso presencial

Almenar (Lleida)


Gratis

Duración : 1 Mes

Analitzar els principals mètodes de control de plagues, malalties i males herbes que es poden emprar en l'actualitat.

 Conèixer les propietats i formes d'actuació dels productes fitosanitaris amb l'objectiu de millorar l'eficàcia en la seva aplicació i evitar possibles riscos i efectes no desitjats en altres organismes, així com l'aparició de resistències.

 Conèixer els factors que determinen l'eficàcia i l'eficiència d'un tractament.

 Adquirir els criteris necessaris per realitzar una pràctica fitosanitària correcta.

 Adonar-se de les conseqüències que pot comportar una incorrecta manipulació i/o aplicació dels productes fitosanitaris, tant per a la pròpia salut com per a la d'altres persones, com també per a la conservació del medi ambient.

 Conèixer els requeriments legals de les activitats que comporten el transport i/o l'emmagatzematge de productes fitosanitaris.

 Assolir els coneixements que permetin superar la prova per l'obtenció del carnet de nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris, nivell qualificat.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Almenar
Octubre 2024

A quién va dirigido

Els/les usuaris/àries professionals responsables dels tractaments terrestres, inclosos els no agrícoles  Els/les agricultors/es que facin tractaments emprant personal auxiliar  El personal que intervingui directament en la venda de productes fitosanitaris d'ús professional, el qual ha de proporcionar la informació adequada sobre la seva utilització, els riscos per a la salut i el medi ambient i les instruccions per mitigar aquests riscos  Les persones responsables de les empreses i altres entitats dedicades a l'aplicació de productes fitosanitaris  Els/les aplicadors/es de productes fitosanitaris a tercers.

Temario completo de este curso

Mòdul 1. Els enemics dels conreus1. Les plagues dels cultius2. Les malalties dels cultius3. Les males herbes dels cultius4. La protecció dels cultius contra els organismes nociusMòdul 2. Els productes fitosanitaris1. Els productes fitosanitaris. Conceptes generals2. Classificació dels productes fitosanitaris3. L'etiqueta dels envasos dels productes fitosanitaris i la fitxa de dades de seguretat4. Riscos agroambientals derivats de la utilització de productes fitosanitarisMòdul 3. Mètodes d'aplicació i equips de tractament1. Tractaments amb productes fitosanitaris. Mètodes d'aplicació2. Equips de tractament3. Revisió, manteniment, inspecció i regulació dels equips d'aplicació de productes fitosanitarisMòdul 4. Aspectes normatius1. Normatives de referència per al sector agrícola2. Transport, emmagatzematge i comercialització de productes fitosanitaris3. Maneig i aplicació de productes fitosanitarisMòdul 5. Salut i prevenció de riscos laborals1. Perillositat dels productes per a la salut2. Mesures preventives de caràcter general per disminuir els riscos per a la salut3. Protecció personal

Ver más