¿Qué quieres aprender?

Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries - Oficial

Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries - Oficial

UIC Barcelona

Máster presencial

Sant Cugat Del Vallés (Barcelona)


8.880

El nou Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries de UIC Barcelona et permet especialitzar-te en la medicina i l’atenció de pacients que accedeixen a l’hospital a través del serveix d’urgències, així com perfeccionar la teva formació per atendre situacions d’emergència tant hospitalàries com extrahospitalàries.



Es tracta d’un curs presencial, amb un equip docent format per professionals experts en l’àmbit d’urgències i emergències, i que s’imparteix utilitzant els mètodes més actuals de formació sanitària amb les pràctiques com a element central. En finalitzar el curs, els coneixements adquirits es plasmaran en un treball final de màster.



A més de perfeccionar i ampliar els coneixements, les habilitats i les actituds necessàries per a l’atenció al pacient d’urgències, els alumnes obtindran amb aquest màster no només una titulació oficial amb validesa en tot l’Espai Europeu d’Educació Superior, sinó que també adquiriran acreditacions addicionals. Concretament, el Certificat en Suport Vital Avançat i Certificat en Suport Vital Avançat Trauma, expedits pel Consell Català de Ressuscitació i l’European Resuscitation Council, i el Certificat Mass Casualty Incident Command, expedit per TASSICA Emergency, Training & Research.



El Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries és gestionat en col·laboració amb TASSICA Emergency, Training & Research, un dels millors centres de recerca i formació internacionals, especialitzat en l’aplicació de les noves tecnologies en tots dos camps.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Sant Cugat Del Vallés
Septiembre 2020

Objetivos

Formar de manera rigorosa i innovadora els professionals de la salut que treballen en l’àmbit de les urgències i les emergències sanitàries, tant hospitalàries com extrahospitalàries. Donar a conèixer als alumnes els fonaments de l’assistència sanitària urgent i emergent, així com el funcionament dels principals Serveis d’Emergències Mèdiques, els protocols d’actuació, els recursos i els procediments que hi ha. Desenvolupar en els alumnes les competències necessàries per donar assistència en incidents de múltiples víctimes, parts extrahospitalaris i en aquelles situacions que requereixin maniobres de ressuscitació pediàtriques i neonatals. Fomentar la capacitat docent i investigadora pròpia d’un professional sanitari. Garantir que els professionals que participen en el màster coneixen les maniobres de ressuscitació avançada en un pacient adult i l’assistència al pacient politraumatitzat.

Temario completo de este curso

1oEmergència i Pacient Crític Recerca, Docència i Simulació en Urgències Urgències cardiològiquesUrgències digestives, nefrourològiques, hematològiques, endocrinometabòliques, infeccioses Urgències neurològiques, psiquiàtriques, geriàtriques, de cures pal·liatives Urgències Obstètriques i Pediàtriques

2n Urgències Traumatològiques, Quirúrgiques i AnestèsiaEspecialitat en Medicina Especialitat en Infermeria Pràcticum Treball de Final de Màster
Ver más