¿Qué quieres aprender?

Marqueting Online: Community Manager

Marqueting Online: Community Manager

Merit School

Curso subvencionado online


Gratis

Duración : 3 Meses

Amb aquest itinerari aprendràs amb la part del Community Manager a dominar els principis del màrqueting on line i les formes més efectives de difondre un missatge utilitzant els diferents canals on line existents. Empraràs de forma experimentada les principals plataformes de Social Media i a multiplicar els seus efectes utilitzant-les de forma coordinada.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Conèixer les competències clau que un community manager ha d’assolir i les característiques del seu lloc de treball.

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit a professionals i emprenedors que necessitin tenir una millor presència en xarxes socials, per a posicionar de forma destacada la seva marca o negoci en Internet. Ideal per a estudiants de comunicació, publicitat o màrqueting i vulguin millorar el seu perfil professional, especialitzant-se en un dels principals pilars del màrqueting digital en l’actualitat.

Requisitos

Sense requisits

Temario completo de este curso

1. Social Media i Community Management 1.1. Xarxes socials i comunitats. 1.2. Fixar els objectius d'un projecte Online: Acquisition, engagement, conversion, fidelization. 1.3. La figura del Community Manager: funcions i responsabilitats. 1.4. Com dinamitzar comunitats on line. 1.5. Com treballar continguts en social media. 2. Estratègia i creació del Pla de Mitjans Socials 3. Facebook 3.1. Facebook. Característiques principals. 3.2. Fanpages a Facebook: Com gestionar-les? Com fer-les créixer? 3.3. Engagement. Com aconseguir engagement amb la comunitat? 3.4. Pestanyes i aplicacions a Facebook. 4. Twitter 4.1. Twitter. Característiques principals 4.2. Llenguatge específic de Twitter. 4.3. Com augmentar el número de followers. 5. Pinterest, Google+, Linkedin, imatge social i vídeo màrqueting 5.1. Pinterest, la plataforma visual. 5.2. Google+: Característiques principals. 5.3. LinkedIn. Característiques principals. 5.4. Gestionar els contactes a Linkedin. 5.5. Com elaborar i optimitzar un CV a Linkedin (com millorar un extracte amb paraules clau). 5.6. Imatge social: Instagram, Flikr. Pinterest (la plataforma visual per a e-commerce). 5.6. Principis del videomàrqueting. YouTube, Vimeo i Vine. 6. Eines del Community Manager 6.1. HootSuite i TweetDeck. 6.2. Isuu, Slideshare i Prezi: compartir presentacions i pdfs. 6.3. Mailchimp: disseny de newsletters i e-mailing. 7. Mètriques i estratègies de Social Media 7.1. Mètriques i KPIs de Social Media. 7.2. Analítica i monitorització en el camp del Social Media. 1. Introducció SEO
Ver más