¿Qué quieres aprender?

Centro de Formacion Profesional Llefia

Centro de Formacion Profesional Llefia

Centro de Formacion Profesional Llefia

Al Centre de Formació Professional LLefià de Badalona, promovem la formació integral dels nostres alumnes/as, a partir del respecte pels Drets Humans : llibertat, igualtat, solidaritat, justícia, etc.
El nostre Centre defensa l´educació en valors cristians com a base del desenvolupament armònic de la persona. Creiem en la dimensió humana del alumne/a, a partir de una concepció pluralista de la vida.
El nostre Centre té la finalitat, dins del procés educatiu, d´adaptar als nostres alumnes/as al món laboral, com a continuació postobligatòria de la formació professional inicial i de la formació de caràcter general individual. Encaminem, i si s´escau, corregim les actituds personals per situar-les adequadament dins dels perfils humans que l´activitat laboral necessita.
El nostre Centre ofereix la introducció i l´especialització en la família Electricitat-Electrònica, afí a les característiques socioeconòmiques que ens envolta. Completem els seus currículums potenciant-los amb les possibilitats que les noves tecnologíes ofereixen.

Badalona